Son yıllarda ülkemizde yetişen en büyük yetenek olarak gösterilen Arda Güler, bu gün dünya devi Real Madrid’e imza atıyor. Fenerbahçeli starboy geçtiğimiz hafta Barcelona ile anılmıştı.

Dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olan Barcelona, Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki genç oyuncusu Arda Güler’i ikna etmek için yoğun mesai harcadı. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Barcelona Başkanı ve ekibi ile birlikte genç yıldızı ikna etmeyi başaramadı. Bir yıl daha Türkiye’de futbol oynaması istenen genç yetenek bu teklife sıcak bakmadı.

Dünyanın en büyük kulüpleri Barcelona ve Real Madrid, genç yeteneği kadrosuna katmak için adeta seferber oldu. Her futbolcunun hayalinde olan iki dünya devi Güler için kıyasıya rekabet etti.

Önce Barcelona transferi olması beklendi ancak Arda Güler herkese ters köşe yaparak bir anda pazarlığa giren Real Madrid’e gitme kararı aldı.

Yaptığı tercihte Real oyuncusu Modric’in telefon ile Arda’yı arayarak ” Seneye ben yokum, gel ve Madrid’in 10 numarası ol” sözlerinin etkili olduğu öğrenildi.

Dünya devi ile yapılan anlaşmada Fenerbahçe’nin 20 + 10 Milyon 💲 kazanacağı öğrenildi. Bu rakamların resmi olması durumunda Arda Güler, Türkiye’den en pahalı transfer olan futbolcu ünvanını alacak.

Arda 6 yıllık sözleşme imzaladığı Madrid’de nasıl bir performans gösterecek merak konusu.

By Refah Gündemi

Düzce/Akçakoca İlçesinde Yerel Gazete 'Refah Gündemi' bünyesinde hizmet eden internet haber ağı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir